zaterdag 30 oktober 2010

This or That 2

Chayenne heeft dit ook gedaan, dus ik dacht laat ik dat ook maar gaan doen. Dan leren jullie ons ook een beetje kennen.

kleding:
spijkerbroek of joggingspak
korte mouwen of lange mouwen
jurken of rokken
streepjes of ruitjes
teenslippers of sandalen
sjaals of hoedjes
oorknopjes of oorhangers
kettingen of armbanden
hakken of platte schoenen
cowboy laarzen of paard-rij laarzen
jasje of vest

ik draag altijd spijkerbroeken. in de zomer en in de winter, altijd. eigenlijk draag ik het liefst topjes, maar lange mouwen onder vesten enzo. i love dresses, voor al gala jurken enz. ik heb van allebij niet zoveel maar 1 streepjes topje en geen ruitjes. sjaals voor in de winter doen het altijd goed natuurlijk, maar het liefst draag ik mutsjes. ik heb geen gaatjes jammer genoeg, ze waren ooit een x uitgeschoten. ik heb blijkbaar te kleine oorlellen... yeah i love kettingen en armbanden, maar ik heb een paar dagen geleden een bedelarmbandje gekocht van thomas sabo en daar ben ik wel heel erg blij mee, dus vandaar. ik kan niet op hakken lopen dus platte schoenen. in de zomervakantie had ik cowboy laarzen gekocht, en ze blijken ook in te zijn op dit moment dus cowboy laarzen. jasje of vest, hmm.. moeilijke keus, ik draag ze allebij sorry ik kon niet kiezen.

make up:
blush of bronzer
lipgloss of lipstick
eyeliner of maskara
foundation of concealer
neutraal of kleur
oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
kwasten of sponsjes

blush vind ik altijd wel heel erg mooi, en lief roze of rood kleurtje op gezicht, ja leuk. lipgloss is mijn favo, voor al knal roze met glitters of nude. maar lipstick blijft beter zitten maarja... foundation en concealer gebruik ik niet, omdat ik clinique gebruik en af en toe naar de schoonheids specialiste ga. neutraal en kleur, voor school meestal bruine smokey eyes lichte vorm en met feestjes ga ik helemaal los met make up dus voor al veel kleur. losse poeder haat ik, echt waar. het zit direct op je kleren enzo. oogschaduw in vaste vorm is gewoon makelijk, en zit in handige doosjes. en ik gebruik eigenlijk alleen maar kwasten.

nagels:
OPI of China Glaze
lang of kort
acryl of natuurlijk
felgekleurt of donker
met nailart of zonder
klein probleempje bij dit onderdeeltje.. ik bijt nagels, whaaa ja heel schamend.. en ik gebruik eigenlijk ook niet zoveel nagellak maarja. OPI ken ik eigenlijk alleen $ lange nagels zijn zo mooi, maar ik krijg het maar niet voor elkaar. natuurlijke nagels jep. i love felgekleurde nagellak zowel in de zomer als winter. met nailart is zooo mooi, maar ik kan het zelf niet :(


body:
parfum of bodyspray
lotion of bodybutter
douchegel of zeep
lush of andere merken

i love parfum, ik heb er ook hartstikke veel. lotion denk ik dan, bodybutter heb ik ook namelijk niet in huis. zeepies jeeeuj, ze ruiken altijd zo lekker. oeps, ik ken lush niet dus andere merken.
haar:
krullend of style
knot of paardenstaart
schuifjes of clipjes
haarlak of gel
lang of kort
licht of donker
lok of pony
los of vast

Ik zou zo graag style haar willen hebben, voor al omdat ik een bobline heb.. maar nee hoor precies Sanne Zandvoort moet slag hebben, nja ik kan er mee leven. Ik heb net lang genoeg haar om een knotje te kunnen dus dat doe ik ook bij handbal, een paardenstaart vind ik zo.. ja.. clipjes zijn nou eenmaal makelijker dan schuifjes. haarlak ik kan niet zonder, gel plakt te veel. jeuj, kort maar krachtig. licht vind ik altijd mooi, ik heb het ooit rood gehad.. maarja, blond blijft leuk. lok, schuine lok jeeuj. en los natuurlijk.
zomaar:
regen of zonneschijn
zomer of winter
herfst of lente
chocolade of vanille
westen of oosten
zonder zonneschijn zou ik altijd chagerijnig zijn, wow dat rijmt! zomer vind ik fijn, om buiten te zijn. lente zijn er bloemetjes en is iedereen heel erg blij. chocola is het beste cadeautje voor mij. westen want daar wonen wij.
dikke kus,
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten